Advertisement

Formule 1 Kwalificatie 2021 - Hamilton Verovert Eerste Startplek Voor Sprintrace Op Silverstone : Kwalificatie van de gp van hongarije 2021.

Formule 1 Kwalificatie 2021 - Hamilton Verovert Eerste Startplek Voor Sprintrace Op Silverstone : Kwalificatie van de gp van hongarije 2021.. Data en tijden van de gp van hongarije 2021. Tijdens q1 zagen we esteban ocon verrassend afvallen, net als kimi raikkonen, die teamgenoot antonio giovinazzi weer niet te. Zaterdag 31 juli 2021 06:59. Met hem waren mick schumacher, die na zijn. Lewis hamilton heeft in hongarije zijn 101e pole position gescoord.

De tweede plek viel ten deel aan lando norris die op zijn beurt sergio perez in zijn kielzog had. Laatste formule 1 nieuws marko houdt hoop op zwaardere straf hamilton: Lewis hamilton heeft in hongarije zijn 101e pole position gescoord. Zaterdag 31 juli 2021 06:59. Lewis hamilton en valtteri bottas kwamen.

Hoe Laat Begint De Kwalificatie Voor De Grand Prix Van Frankrijk
Hoe Laat Begint De Kwalificatie Voor De Grand Prix Van Frankrijk from files.gpblog.com
Bekijk hier de uitslag van de strijd om pole position voor de sprintrace. Max verstappen heeft de poleposition veroverd voor de grand prix van oostenrijk. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix hongarije 2021. Schumacher baalt van crash met impact van 30g in vt3: Data en tijden van de gp van hongarije 2021. Om 19.00 uur nederlandse tijd gaat de kwalificatie van start. Grand prix van rusland 2020 stand na gp oostenrijk 2021 en 7 dingen die ons opvielen stand na gp stiermarken 2021 en 7 dingen die ons opvielen Uitslag kwalificatie formule 1 gp hongarije 2021 in q1 viel george russell voor pas de eerste keer dit jaar meteen af.

Zaterdag 31 juli 2021 06:59.

Dit weekend is het stuivertje wisselen tussen max verstappen en mercedes. Hamilton bovenaan op hungaroring, voor verstappen, schumacher crasht zwaar. De rondetijd die hij liet noteren was een 1:14.411 en daarmee was hij 0,035 seconde sneller dan de nummer twee, en grote verrassing, op de tijdenlijst sergio perez. Voor het oog van duizenden uitzinnige oranje gekleurde fans was hij iedereen te snel af. Bekijk hier de uitslag van de strijd om pole position voor de sprintrace. De tweede plek viel ten deel aan lando norris die op zijn beurt sergio perez in zijn kielzog had. Na een aantal kleine opstootjes eindigde een confrontatie tussen verstappen en hamilton voor het eerst dit jaar in tranen, met de nederlander die aan het kortste eind trok. Uitslag kwalificatie formule 1 gp hongarije 2021. Grand prix van rusland 2020 stand na gp oostenrijk 2021 en 7 dingen die ons opvielen stand na gp stiermarken 2021 en 7 dingen die ons opvielen Live kwalificatie formule 1 gp oostenrijk 2021. Bottas snel in vt3, rode vlag na crash schumacher Laatste formule 1 nieuws kwalificatie live: Max verstappen gaf zijn visitekaartje af in de derde vrije training en zal erop gebrand zijn de vele oranjefans naast de baan te trakteren op iets moois.

Eerder op de dag staat de derde en. De uitzending begint om 14.15 uur. De formule 1 gp van bahrein is zondag 28 maart om 17.00 uur live te zien op ziggo sport en ziggo sport select. De rondetijd die hij liet noteren was een 1:14.411 en daarmee was hij 0,035 seconde sneller dan de nummer twee, en grote verrassing, op de tijdenlijst sergio perez. Vanwege de sprintrace op zaterdagmiddag vindt de kwalificatie al op vrijdag plaats.

F1 Live 15 00 De Kwalificatie Van De Gp Van Oostenrijk
F1 Live 15 00 De Kwalificatie Van De Gp Van Oostenrijk from files.gpblog.com
Vandaag is hij zeker één van de favorieten, maar de mercedessen van lewis hamilton en valtteri bottas zullen niet ver weg zijn. De rondetijd die hij liet noteren was een 1:14.411 en daarmee was hij 0,035 seconde sneller dan de nummer twee, en grote verrassing, op de tijdenlijst sergio perez. Ook keert de formule 1 dit jaar terug in zandvoort. In onwerkelijke kwalificatie op een volgepakt en uitzinnig silverstone bij het vrijdagavondlicht was de wereldkampioen het sterkst: Tot half december staan er 23 races op het programma. Om 19.00 uur nederlandse tijd gaat de kwalificatie van start. De uitzending begint om 14.15 uur. De tweede plek viel ten deel aan lando norris die op zijn beurt sergio perez in zijn kielzog had.

Schumacher baalt van crash met impact van 30g in vt3:

Eerder op de dag staat de derde en. Tijdens q1 zagen we esteban ocon verrassend afvallen, net als kimi raikkonen, die teamgenoot antonio giovinazzi weer niet te. Hamilton bovenaan op hungaroring, voor verstappen, schumacher crasht zwaar. Live kwalificatie formule 1 gp oostenrijk 2021. Uitslag kwalificatie formule 1 gp hongarije 2021 in q1 viel george russell voor pas de eerste keer dit jaar meteen af. Hij sloeg een enorm gat in de eerste en tot nu toe enige vrije training op silverstone. De rondetijd die hij liet noteren was een 1:14.411 en daarmee was hij 0,035 seconde sneller dan de nummer twee, en grote verrassing, op de tijdenlijst sergio perez. Zondag 1 augustus 2021 race: Verstappen en hamilton maken zich op voor titanenduel op zaterdag. Laatste formule 1 nieuws marko houdt hoop op zwaardere straf hamilton: Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. 'ik weet wat dit betekent' liveblog: Uitslag kwalificatie formule 1 gp oostenrijk 2021.

1:18.785 (sebastian vettel, 2017) laatste formule 1 nieuws zandvoort blijft inzetten op vol huis, 13 augustus duidelijkheid over dutch gp 'in 2022 opnieuw zes testdagen, verdeeld over barcelona en bahrein'. Lewis hamilton begint morgen de eerste sprintkwalificatie in de historie van de formule 1 vanaf de eerste startplaats. Verstappen en hamilton maken zich op voor titanenduel op zaterdag. Hamilton bovenaan op hungaroring, voor verstappen, schumacher crasht zwaar. In onwerkelijke kwalificatie op een volgepakt en uitzinnig silverstone bij het vrijdagavondlicht was de wereldkampioen het sterkst:

Live Kwalificatie Formule 1 Gp Monaco 2021 Racingnews365
Live Kwalificatie Formule 1 Gp Monaco 2021 Racingnews365 from cdn.racingnews365.com
Volg live de kwalificatie voor de formule 1 grand prix van oostenrijk. Hij sloeg een enorm gat in de eerste en tot nu toe enige vrije training op silverstone. Bekijk hier de uitslag van de strijd om pole position voor de sprintrace. Alle formule 1 uitslagen en statistieken van 2021. Max verstappen heeft de poleposition veroverd voor de grand prix van oostenrijk. Max verstappen teleurgesteld na p3: 14 of ziggo sport totaal select. Kwalificatie van de gp van hongarije 2021.

Uitslag kwalificatie formule 1 gp hongarije 2021 in q1 viel george russell voor pas de eerste keer dit jaar meteen af.

Bekijk resultaten van teams en coureurs. Vandaag is hij zeker één van de favorieten, maar de mercedessen van lewis hamilton en valtteri bottas zullen niet ver weg zijn. Om 19.00 uur nederlandse tijd gaat de kwalificatie van start. Data en tijden van de gp van hongarije 2021. De rondetijd die hij liet noteren was een 1:14.411 en daarmee was hij 0,035 seconde sneller dan de nummer twee, en grote verrassing, op de tijdenlijst sergio perez. Verstappen en hamilton maken zich op voor titanenduel op zaterdag. Tot half december staan er 23 races op het programma. Hij sloeg een enorm gat in de eerste en tot nu toe enige vrije training op silverstone. Laatste formule 1 nieuws kwalificatie live: Vanaf vrijdag 26 maart zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Max verstappen heeft de poleposition veroverd voor de grand prix van oostenrijk. Max verstappen gaf zijn visitekaartje af in de derde vrije training en zal erop gebrand zijn de vele oranjefans naast de baan te trakteren op iets moois. Lewis hamilton begint morgen de eerste sprintkwalificatie in de historie van de formule 1 vanaf de eerste startplaats.

Lewis hamilton en valtteri bottas kwamen formule 1 kwalificatie. Live kwalificatie formule 1 gp hongarije 2021.

Post a Comment

0 Comments